آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است.
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور، آبگوشت کشک و...... است.
ادامه مطلب ...
پای سیب یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب برای مهمانی ها تهیه و با یک نوشیدنی گرم مثل چای سرو میشود.
مواد لازم برای پای سیب:
آرد ضعیف: ۲۸۰ گرم
نمک:۳ گرم یا نصف قاشق چایخوری
شکر:یک قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱۰۰ میلی لیتر
چربمایه شورتنینگ: ۱۰۰ گرم، چربمایه را در یخچال نگهداری میکنیم.
کره: ۸۰ گرم، کره را رنده کرده و در فریزر نگهداری میکنیم.
ادامه مطلب ...