دنیای آشپزی

غذاهای خوشمزه ایرانی

دنیای آشپزی

غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه پای سیب آمریکایی

پای سیب یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب برای مهمانی ها تهیه و با یک نوشیدنی گرم مثل چای سرو میشود.

 

مواد لازم برای پای سیب:

آرد ضعیف: ۲۸۰ گرم

نمک:۳ گرم یا نصف قاشق چایخوری

شکر:یک قاشق غذاخوری

آب سرد: ۱۰۰ میلی لیتر

چربمایه شورتنینگ: ۱۰۰ گرم، چربمایه را در یخچال نگهداری می‌کنیم.

کره: ۸۰ گرم، کره را رنده کرده و در فریزر نگهداری می‌کنیم.

 

مواد داخل پای:

  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۱۰۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای: ۵۰ گرم
  • سیب: ۷۰۰ گرم، چهار یا پنج عدد
  • کره: ۳۰ گرم
  • دارچین: دو قاشق چایخوری
  • جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری
  • میخک صدپر: یک هشتم قاشق چایخوری
  • آبلیمو: یک قاشق غداخوری
  • پوست لیمو: دو قاشق چایخوری


طرز تهیه پای سیب آمریکایی:

قبل از انجام هر کاری ابتدا فر را با دمای180 درجه روشن کنید تا گرم شود.

حالا شکر، آردف نمک و خمیر چربمایه را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم، سپس کره فریز و رنده شده را افزوده با کاردک خمیر مخلوط می‌کنیم.

در مرحله بعد آب سرد را به تدریج بریزید و با کاردک مخلوط نمایید، سپس خمیر بدست آمده را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و با دست ورز دهید تا یکدست و صاف شود. 

حالا خمیر را در درون نایلون قرار داده و برای 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید ، بعد از یکساعت خمیر را در روی سطح آرد پاشیده شده با وردنه پهن کرده و با نیمی از خمیر تا لبه‌های قالب پای را با آن می‌پوشانیم. بر روی خمیر با چنگال سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنیم.

 برای درست کردن مواد داخل پای ابتدا پوست سیب را کنده آن را چهار قسمت کرده وسط سفت سیب را که حاوی دانه است در آورده و برش نازک به پهنای ۳-۲ میلیمتری به سیب می‌دهیم. سیب را آبلیمو و پوست لیمو مخلوط می‌کنیم.

 در مرحله بعد شکر و آرد و دارچین، میخک صدپر و جوز هندی را با هم مخلوط می‌کنیم و به سیب اضافه می‌کنیم. با دست تمام مواد را مخلوط کرده و برای 10 دقیقه به آن استراحت دهید.

حالا مخلوط سیب را  روی خمیر پای بریزیدو به آن شکل دهید ، سپس روی مواد کره خرد شده را جابجا قرار می‌دهیم.

 روی پای را با نیمی دیگر از خمیر می‌پوشانیم و بر روی آن با چنگال سوراخ هایی ایجاد کرده یا با کارد طرح هایی را ایجاد کرده یا با تکه های خمیر اشکالی را درست می کنیم و قرار می دهیم.

 قالب پای را در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه صانتیگراد گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم سپس در دمای فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه و در آخر در دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.


خواص سیب:

  • برای تقویت ایمنی بدن سیب بخورید.
  •  سیب از آلزایمر پیشگیری میکند.
  • سیب یک ماده ضد سرطان است.
  • خوردن سیب موجب کاهش کلسترول بد خون میشود.
  • مصرف سیب به جلوگیری از آسم کمک میکند.



همچنین بخوانید :



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد