ترشی گل کلم یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که در کنار انواع غذاها سرو میشود این ترشی را میتوانید در زمان کوتاه و به راحتی در منزل تهیه کرده و میل کنید. استفاده از کلم قرمز در این ترشی سلیقه ای است و بیشتر برای رنگ دادن به ترشی استفاده میشود که در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید و یا مواد دیگری به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای ترشی گل کلم:
طرز تهیه ترشی گل کلم:
برای درست کردن این ترشی آسان و خوشمزه ابتدا کلم را شسته و قسمت انتهایی آن را جدا کنید و بعد از خرد کردن مجدد بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود.
کلم قرمز را هم بعد از شستن خلالی خرد کنید، سیرها را پوست گرفته و بشویید، سپس گل کلم را به همراه سیر درون ظرف ترشی بریزید و بین هر لایه نیز مقداری نمک و ادویه و فلفل و کلم قرمز خرد شده بپاشید.
سپس سرکه را روی مواد بریزید بطوریکه روی تمامی مواد را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهدارید. در صورت تمایل می توانید از کمی فلفل سبز خرد شده نیز استفاده کنید.
خواص گل کلم:
همچنین بخوانید :