دنیای آشپزی

غذاهای خوشمزه ایرانی

دنیای آشپزی

غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که در کنار انواع غذاها سرو میشود این ترشی را میتوانید در زمان کوتاه و به راحتی در منزل تهیه کرده و میل کنید. استفاده از کلم قرمز در این ترشی سلیقه ای است و بیشتر برای رنگ دادن به ترشی استفاده میشود که در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید و یا مواد دیگری به آن اضافه کنید.


مواد لازم برای ترشی گل کلم:

  • کلم قرمز: به مقدار لازم
  • گل کلم: 1 عدد متوسط
  • سیر: 4-3 بوته بزرگ
  • ادویه ترشی: به مقدار لازم
  • سرکه: به میزان لازم
  • نمک، فلفل: به مقدار لازم


 طرز تهیه ترشی گل کلم:

برای درست کردن این ترشی آسان و خوشمزه ابتدا کلم را شسته و قسمت انتهایی آن را جدا کنید و بعد از خرد کردن مجدد بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود.

کلم قرمز را هم بعد از شستن خلالی خرد کنید، سیرها را پوست گرفته و بشویید، سپس گل کلم را به همراه سیر درون ظرف ترشی بریزید و بین هر لایه نیز مقداری نمک و ادویه و فلفل و کلم قرمز خرد شده بپاشید. 

سپس سرکه را روی مواد بریزید بطوریکه روی تمامی مواد را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهدارید. در صورت تمایل می توانید از کمی فلفل سبز خرد شده نیز استفاده کنید.


خواص گل کلم:

  • خوردن گل کلم موجب بهبود سلامت قلب و عروق میشود.
  • گل کلم هضم را آسان کرده و اختلالات معده را برطرف می‌کند.
  • مصرف گل کلم موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  • آنتی‌اکسیدان موجود در گل کلم  با رادیکال های آزاد بدن مبارزه کرده و از سرطان پیشگیری میکند.


همچنین بخوانید :

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد