-
طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی
چهارشنبه 3 دی 1399 14:33
مواد لازم جهت تهیه سالاد دریایی با تن ماهی: کاهو یک کیلوتن ماهی یک عددپرتقال ۲ عددلیموترش ۱ عددپیازچه ۱۵ شاخهشوید ۷۰ گرمگشنیز ۷۰ گرمروغن زیتون نصف استکانسس فلفل سبز ۲ قاشق غذاخوریسس خردل ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی:ابتدا برگهای کاهو را جدا می کنیم و کاهو را به خوبی با مواد ضدعفونی کننده شستشو می...
-
طرز پخت “مانی پلو” غذای خوش طعم دامغانی
شنبه 10 آبان 1399 09:05
مواد لازم برای مانی پلو برنج 3 لیوان زعفران دم کرده به مقدار لازم لپه یک لیوان کشمش پلویی 250 گرم زرشک 75 گرم گوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود) رشته پلویی 200 گرم پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم زیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه) روغن به مقدار لازم مواد لازم برای ته دیگ (در...
-
طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی با آرد سفید
یکشنبه 27 مهر 1399 09:19
طرز تهیه حلوا زعفرانی آماده کردن حلوا زعفرانی زیاد طول نمی کشد اما اگر بتوانید مطابق دستور و کامل آن را جا بندازید قطعا یک حلوای خوش طعم و لذیذ خواهید داشت ; پس همراه ما باشید : مواد لازم حلوا زعفرانی آرد سفید : 2 لیوان زعفران دم کرده: 1/4 لیوان شکر : یک لیوان کره: 100 گرم روغن مایع: نصف لیوان گلاب: 1/4 لیوان آب : یک...
-
دسرآناناس
سهشنبه 8 مهر 1399 09:46
چند نکته :اول بگم اگه قالب این شکلی نداشتید هیچ اشکالی نداره قالبتون رو چرب کنید کف قالبتون کمپوت آناناس بچینید روش یکم ژله آناناس بریزید نیم بند شه بعد بقیه ژله آناناستون رو بریزید روش بعد از اینکه یه مقدار بست (کامل سفت نشه) دسر خنک شده رو بریزید روی اون .مواد لازم : شیر دمای محیط 1و 1/2 پیمانه خامه صبحانه یا خامه...
-
طعمی بی نظیر و باورنکردنی از شامی کباب + طرز تهیه
سهشنبه 1 مهر 1399 12:09
شامی کباب پیاز :2 عدد گوشت :500 گرم لپه پخته :500 گرم نمک ، فلفل ، زردچوبه: به مقدار کافی آب : به مقدار کافی تخم مرغ :5 عدد بیکینگ پودر :1 ق چ زعفران سائیده : به مقدار کافی چه موادی برای درست کردن شامی کباب لازم داریم ؟ آموزش مرحله به مرحله درست کردن شامی کباب پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به همراه گوشت ،...
-
خورش فسنجان
دوشنبه 23 تیر 1399 18:40
خورش فسنجان یکی از قدیمی ترین خورشت های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که قدمت آن به دوره ساسانیان بر می گردد. اصالت این خورش از استان سرسبز گیلان است و به خاطر طعم و مزه بی نظیر در اکثر شهرهای ایران پخته می شود. این غذا معمولا با گوشت یا مرغ تهیه میشود. برای خوشمزه تر کردن خورشت فسنجان بهتر است این ترفندها را بکار ببرید...
-
طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی
دوشنبه 9 تیر 1399 14:24
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود. مواد لازم برای درست کردن شیشلیک دنده گوسفند :680 گرم خردل :1 قاشق چایخوری فویل :به اندازه مناسب برای...
-
پنکیک موز
سهشنبه 27 خرداد 1399 22:03
مواد مورد نیاز برای پنکیک موز آرد :1 پیمانه شکر :1 قاشق غذاخوری شیر :1 پیمانه بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری نمک :1/4 قاشق چایخوری روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری تخم مرغ :1 عدد دارچین :1 قاشق چایخوری موز رسیده :2 عدد طرز تهیه پنکیک موز ابتدا موز ها را پوست گرفته و با کمک یک چنگال آن را له کنید، تخم مرغ را در کاسه دیگری بشکنید...
-
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید
شنبه 17 خرداد 1399 22:24
مواد لازم جهت طبخ تاس کباب گوشت گوسفندی 1 کیلو سیب زمینی 2 عدد پیاز 2 عدد بزرگ به 1 عدد هویج 3 عدد روغن زیتون 2 ق غ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه تاس کباب برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید....
-
طرز تهیه شیر برنج
پنجشنبه 1 خرداد 1399 09:12
مواد لازم برای شیر برنج برنج 2 پیمانه شیر 8 پیمانه شکر 1/2 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه هل 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه شیر برنج یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و بخیسانید، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید ، زمانی که برنج جوشید و آب آن به نصف رسید ، شیر را افزوده و اجازه دهید بجوشد ،...
-
طرز تهیه “سالاد شیرازی” حرفه ای مخصوص رستوران ها
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 12:38
مواد لازم سالاد شیرازی گوجه فرنگی 3 عدد متوسط پیاز 3 عدد متوسط خیار 5 عدد متوسط نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو یا آب غوره ¾ استکان نعنای خشک و روغن زیتون به میزان لازم (اختیاری) طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از خوشمزه ترین سالادهای سنتی است که درست کردن آن بسیار ساده و /آسان میباشد و در اغلب سفره ها در کنار...
-
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
سهشنبه 26 فروردین 1399 11:38
مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ برنج 1 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست ترش 2 کیلو نخود 1 پیمانه و نیم گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز رنده شده 1 عدد آب 2 الی 2 و نیم لیتر سبزی آش پاک شده نیم کیلو سیر یک بوته خرد شده نمک به میزان لازم طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی مواد آش دوغ مواد لازم آش دوغ و طرز تهیه آن ابتدا نخود را از چند ساعت...
-
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ : اصولی وحرفه ای درست کنید
شنبه 3 اسفند 1398 15:10
باقالی پلو درست کردن حرفه ای باقالی پلو با مرغ و یا باقالی پلو با ماهیچه هیچ فرقی نمی کند ، اگر اصول حرفه ای و نکات آن را رعایت بفرمایید یک وعده مجلسی خوشمزه را مهیا خواهید کرد. در ادامه سعی کرده ایم که دستور تهیه باقالی پلو را برای شما آماده کنیم : مواد لازم برای باقالی پلو با مرغ برنج :3 پیمانه باقلا تازه یا فریزی...
-
طرز تهیه مربای آلبالو و مربای گل رز +مربای سیب
دوشنبه 21 بهمن 1398 12:05
آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود. مواد لازم برای مربای گل گل (محمدی، رز) : 100 گرم شکر :200 گرم آب لیمو :1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای گل...
-
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
شنبه 28 دی 1398 10:16
راه حل درست کردن آبگوشت آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. آبگوشت انواع مختلف دارد که در...
-
طرز تهیه پای سیب آمریکایی
یکشنبه 15 دی 1398 16:59
پای سیب یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب برای مهمانی ها تهیه و با یک نوشیدنی گرم مثل چای سرو میشود. مواد لازم برای پای سیب: آرد ضعیف: ۲۸۰ گرم نمک:۳ گرم یا نصف قاشق چایخوری شکر:یک قاشق غذاخوری آب سرد: ۱۰۰ میلی لیتر چربمایه شورتنینگ: ۱۰۰ گرم، چربمایه را در یخچال نگهداری میکنیم. کره: ۸۰ گرم، کره را...
-
طرز تهیه ترشی گل کلم
پنجشنبه 21 آذر 1398 15:09
ترشی گل کلم یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که در کنار انواع غذاها سرو میشود این ترشی را میتوانید در زمان کوتاه و به راحتی در منزل تهیه کرده و میل کنید. استفاده از کلم قرمز در این ترشی سلیقه ای است و بیشتر برای رنگ دادن به ترشی استفاده میشود که در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید و یا مواد دیگری به آن...